Ons verhaal

2-evolve werd opgericht door Inez en Tessa. We geraakten met elkaar bevriend tijdens onze studies Arbeids- en Organisatie Psychologie aan de VUB. Na ons afstuderen gingen we elk onze eigen weg.  Wij deden ervaring op in het bedrijfsleven in HR, als teammanager, als trainer, als coach en als ondernemer. We zijn beiden fan van levenslang leren en volgden dan ook tal van opleidingen en behaalden een hele collectie bijkomende diploma’s en certificaten.

Bijna 30 jaar later kruisten onze wegen opnieuw en kwamen we erachter dat we dezelfde droom koesterden, namelijk een centrum oprichten voor persoonlijke en professionele groei. Onze uitgebreide ervaring en expertise willen we nu ter beschikking stellen van ons gemeenschappelijk project : door middel van coaching en opleiding, mensen begeleiden om hun potentieel maximaal te ontplooien.

Intussen hebben we ons omringd met een team van competente collega’s : coaches/trainers die net als wij een sterke basis hebben qua ervaring en qua opleiding. Elk vertrekt vanuit haar/zijn achtergrond met als rode draad dat zij geboeid zijn door de ontwikkeling van het potentieel van mensen.