Pascale Debeaune – Mechelen

Loopbaanbegeleider | Stress & Burnout Coach 

Vanuit jouw vragen en jouw verhaal vertrekken we om op zoek te gaan naar wat jij nodig hebt, wie je echt bent, wat je wil en wat je kan. Ook je diepe motivaties, behoeftes, sterktes en belemmeringen brengen we samen in kaart.

Via een breed scala aan onderbouwde methodes leer ik je anders kijken naar situaties en stress zodat je deze snelle en veeleisende wereld beter aan kan. Elk traject is anders en staat in functie van jouw doel.

Zo sta je met meer veerkracht in het leven en kun je op professioneel en privé vlak bewuste en weloverwogen keuzes maken. Je ontdekt wat je écht belangrijk vind én waar jij voor wil gaan.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek is het aan jou om te beslissen of je jouw traject samen met mij aan gaat.

Over de coach

Wie ik ben? Vrouw. Mama. Positief. Empathisch. Luisterend. Gepolijst. Mild. Betrokken. Ondersteunend… 

Mijn jarenlange ervaring als begeleider van werkzoekenden en werkenden heeft me veel geleerd over het leven en over kansen krijgen.

Nadat ik zelf een (levens)loopbaanbegeleiding volgde, kreeg ik helemaal de smaak te pakken. Tal van opleidingen en ervaringen verder ben ik zeer onderlegd in het functioneren en communiceren van mensen. Dat is mijn passie en dat wil ik graag delen.

Regio: Mechelen

Regio: Mechelen

Voetbalstraat 71 - 2800 Mechelen

info@2-evolve.be
0472 78 77 82

Pascale heeft me enorm geholpen met een gestructureerd plan op een moment dat ik verdwaald was in mijn professionele carrière. Ik pluk nog dagelijks de vruchten van haar advies, want ik heb geleerd om mijn angsten, stress en twijfels beter te beheersen. Ik kan de goede zorgen van Pascale alleen maar aanraden.

Jerome L.