Nele Thiel – Wilrijk & Brasschaat

Loopbaanbegeleider 

Als gepassioneerde loopbaancoach ben ik gericht op het dienen van het geheel en het waarderen van alle betrokkenen. In mijn individuele loopbaanbegeleidingen wil ik mijn coachees sterker maken met het oog op een duurzame toekomst waarin iedereen zijn volle potentieel kan benutten.

Wie ben ik?

Ik ben moeder van twee kinderen en getrouwd met Gunther. Mijn toewijding aan mijn werk als coach komt voort uit mijn diepgewortelde verbinding met de mensen die ik begeleid. Jouw traject bij mij is per definitie maatwerk, dankzij mijn ervaring, authenticiteit en kwaliteitseisen. Naast mijn basisopleiding (organisatiepsychologie, 2004, UGent en bedrijfskunde, 2010, ESHAL) en mijn bijna twee decennia aan ervaring in diverse HR-adviseursrollen steun ik op diverse opleidingen die mij versterken als coach, organisatieadviseur en facilitator.

Wat vind je bij mij?

Een veilige context waarin je je zekerheden even los kunt laten en kunt groeien zonder in je paniekzone te belanden. In mij vind je een open en oordeelvrije coach, die zorgt dat ook joúw stem gehoord wordt. Op een vriendelijke en comfortabele manier krijg je gespiegeld wat gezien wil worden.

Hoe benader ik jouw vraagstelling?

Ik kies voor een systemische benadering om fundamentele veranderingen te bewerkstelligen en inzichten te bieden. Een van mijn basisgedachten is dat problemen zelden aan toeval te wijten zijn: het gaat meestal om patronen, en de oorzaken liggen dieper. Samen brengen we ze aan de oppervlakte. Mijn aanpak heeft als doel om: het grotere geheel te begrijpen, de dieperliggende oorzaken van uitdagingen aan het licht te brengen en nieuwe perspectieven duidelijk te maken.

Welk resultaat mag je van mij verwachten?

Ik begeleid je doorheen een reis van de plek waar je nu bent naar waar je wilt zijn, naar een duurzame toekomst waarin je ten volle kunt floreren, rekening houdend met jouw huidige dynamieken en context. Via diepe verbinding en openheid krijg je een beter begrip van het grotere plaatje. Zo ontdek je nieuwe perspectieven en creëer je een toekomst waarin je afstand kunt nemen van overtuigingen die je belemmeren om de beste versie van jezelf te worden. Ik kijk er alvast naar uit!

Regio: Brasschaat & Wilrijk

Regio: Brasschaat & Wilrijk

Miksebeekstraat 87, Brasschaat (thuispraktijk) & Multidisciplinaire groepspraktijk te Wilrijk, Pierbeekstraat 13A

info@2-evolve.be
0473 65 78 34