France Joris – Gingelom

Loopbaanbegeleider | Stress & Burnout Coaching

Ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Of je nu werknemer of zelfstandige bent, iedereen stelt zijn professionele keuze wel eens in vraag. Gezien we heel wat uren al werkend doorbrengen, kunnen we dat beter met volle goesting doen.
Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verwachtingen of specifieke vragen. Ik begeleid je graag met een individuele en persoonlijke aanpak, afgestemd op datgene wat jij nodig hebt. Samen brengen we jouw levensloop in kaart en kijken we naar jouw wensen en uitdagingen.
Wat kan onder andere aan bod komen:
  • Het in kaart brengen van jouw persoonlijkheid
  • Het scherpstellen van jouw kwaliteiten en valkuilen
  • Het installeren van nieuwe gedragspatronen
  • Het ontdekken van jouw drijfveren
  • De herontdekking van jouw passies en dromen
  • Het vinden van je droomjob

Over de coach

Wie ben ik? Een enthousiaste en empathische persoon met 27 jaar ervaring in dynamische Amerikaanse IT bedrijven. Ik startte in een administratieve functie en groeide door naar commerciële functies. Uiteindelijk werd ik gepromoveerd tot EMEA Software Compliance Leader. 
Toen aan dit deel van mijn loopbaan een einde kwam, zag ik dat als een opportuniteit om mij te heroriënteren naar het beroep van coach. Ik volgde tal van opleidingen : Integrale coaching essentials, Loopbaanbegeleiding, Stress en burn-out coaching, Het hart van coaching volgens de Gestaltbenadering en Counselling. 
Ik combineer nu mijn uitgebreide kennis van het coaching vak, mijn passie voor coaching en mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. 
Regio: Gingelom - ook op verplaatsing straal van 50 km

Regio: Gingelom - ook op verplaatsing straal van 50 km

Hoogstraat 15A - 3890 Gingelom

info@2-evolve.be
0470 10 01 07