Cécile Huylebroeck – Brussel

Loopbaanbegeleider | Leadership Coach | Groepsfacilitator en -moderator

Ben je klaar om je leven een nieuwe, positieve richting te geven? Zoek je naar manieren om je leven een nieuwe, positieve richting te geven? We hebben allemaal momenten waarop we ons verloren voelen, zoekend naar betekenis en richting. Of je nu te maken hebt gehad met persoonlijke tegenslagen, professionele uitdagingen, of simpelweg het gevoel hebt dat je vastzit, onthoud dit: elke verandering biedt een kans voor groei en ontwikkeling.

Wie ben ik?
Ik ben Cécile Huylebroeck en ik ben hier om je te begeleiden in jou persoonlijke groei. Als ervaren coach, gespecialiseerd in individuele en groepsbegeleiding, gebruik ik een scala aan technieken zoals Transactionele Analyse, NLP, Verbindend Communiceren, en Insights. Mijn opleidingen zijn erkend door de International Coach Federation (ICF), waarmee ik de kwaliteit en integriteit van mijn coachingpraktijk waarborg.

Wat doe ik?
Sinds 2015 heb ik het voorrecht gehad om vele individuen en groepen te begeleiden in hun zoektocht naar zelfverbetering. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, het overwinnen van professionele obstakels, of het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, mijn benadering is altijd persoonlijk en afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt. Ik bied ook workshops aan voor bedrijven die hun teamdynamiek willen versterken en collectieve intelligentie binnen hun organisatie willen faciliteren.

Waarom een coach?
Veranderingsprocessen zijn een natuurlijk onderdeel van het leven. Beschouw mij als jouw sherpa, iemand die je de spiegel voorhoudt om na te denken over de juiste keuzes voor jouw huidige situatie. Samen werken we aan het versterken van jouw zelfwaardering en zelfkennis, essentiële bouwstenen om met vertrouwen en authenticiteit door het leven te gaan.
“There’s a crack in everything, that’s how the light gets in.”
Het is mijn levensmissie om grenzen te verleggen en dat vonkje in jou aan te wakkeren, waardoor het leven transformeert in een boeiende reis vol onbeperkte mogelijkheden. Bovenstaand citaat van Leonard Cohen herinnert ons eraan dat het juist onze imperfecties zijn die ons uniek en mooi maken.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke en professionele vervulling? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Laten we samen ontdekken hoe we jouw leven een nieuwe, positieve richting kunnen geven.

Regio: Brussel

Regio: Brussel

Commandant Lothaire Laan 45 - 1040 Brussel

cecile@2-evolve.be
0473 89 49 33