John Hermans – Dendermonde & Gent

Loopbaanbegeleider | Trainer

Via verbindende dialogen wil ik je graag inspireren om je eigen talenten, drijfveren en vaardigheden verder te exploreren en toon ik je hoe je deze kan inzetten in een professionele omgeving.

Daarnaast bekijken we ook welke bedrijfscultuur voor jou geschikt is om je potentieel volledig tot zijn recht te laten komen.

Het doel van de loopbaanbegeleiding is bewustere keuzes te kunnen maken in verband met je job, je loopbaan en je leven.

Over de coach

Vanuit mijn jarenlange ervaring als trainer/coach, zowel in profit als in non profit, heb ik ruime kennis en kunde opgebouwd. Ik ben in een fase van het leven aanbeland, dat het mijn grootste geluk is om mijn bagage op een mensgerichte en niet (ver)oordelende wijze te kunnen delen zodat ik mensen kan helpen groeien.

Vanuit mijn jarenlange begeleiding van jong volwassenen heb ik ervaren dat iedere persoon een enorm (ongekend) potentieel in zich draagt. Het (her)ontdekken van je innerlijke drijfveren geeft je een enorme boost in je zelfwaardering.

Ik ben je dankbaar als ik je op een stukje van je levensweg mag begeleiden en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Andere activiteiten van John dan loopbaanbegeleiding vind je ook terug op : https://pivota.be

 

Regio: Dendermonde & Gent

Regio: Dendermonde & Gent

Singelweg 39 - 9200 Mespelare-Dendermonde

info@2-evolve.be
0473 70 48 32

Dankzij loopbaanbegeleiding heb ik inzicht gekregen in wat me motiveert en drijft, maar algemeen ook in wie ik ben als persoon. Ik vond de raad en begeleiding van John heel praktisch, niet vaag; wel gestoeld op theorie, maar niet theoretisch; direct bruikbaar en toepasbaar. Ik kan met de tips die ik gekregen heb beter mijn job uitvoeren, omdat ik de redenen van mijn twijfel beter begrijp.

Myriam

“Bedankt voor je begeleiding, John. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en heb daardoor de opleiding met goede moed gestart en afgemaakt!”

Deze klant heeft dankzij de loopbaanbegeleiding de stap gezet om opnieuw naar school te gaan en haar diploma secundair te behalen. Hierdoor stijgen haar tewerkstellingskansen aanzienlijk.

K.V., leerkracht