Kristien Verheyen – Brussel

Loopbaanbegeleider

Je wilt iets in beweging brengen en je vraagt je af hoe je daaraan begint. Je wilt groeien en je zoekt nog welke zaadjes je daarvoor best laat kiemen. Je voelt weerstand en je wilt die ombuigen in kansen en opportuniteiten. Of je wilt simpelweg meer plezier en voldoening halen uit je job en je werkrelaties. Ik begeleid je graag doorheen deze inspirerende zoektocht.

Over de coach

Individuele coaching en teamcoaching laten mij sinds 2014 kennismaken met uiteenlopende organisatiestructuren en -culturen in privé- en overheidssectoren. Daarnaast ben ik actief als HR-verantwoordelijke in de socio-culturele sector en ontwikkelde ik expertise in onder meer rekrutering, talent management, organisatie-ontwikkeling, stress- en burnout-preventie, … Ik begeleid ook organisatiebrede verandertrajecten, waarin ik vertrouwen creëer en helderheid schep. Luisteren naar mensen, stilstaan bij wat er systemisch blokkeert en uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken belichten, zijn daarbij essentieel om juiste keuzes te maken en flexibele oplossingen te bedenken.

Van 1994 tot 1999 studeerde ik taal- en letterkunde (romaanse talen) en bedrijfscommunicatie. Na 10 jaar werkervaring in voornamelijk communicatie-jobs, schoolde ik mij bij in HR, coaching en verandermanagement. Met een brede interesse voor methodieken en disciplines (appreciative inquiry, kerntalenten, verbindende communicatie, blended learning, …) blijft mijn vertrouwen in de ontwikkelingskracht van elke persoon mijn belangrijkste drijfveer.

Met een hart voor Brussel en een open blik op de wereld, geniet ik samen met mijn gezin, familie en vrienden van al het moois dat cultuur en natuur te bieden hebben.

Regio: Brussel

Regio: Brussel

Félix Vande Sandestraat 54 B0.1, 1081 Brussel

info@2-evolve.be
0498 50 17 79