Chris Goubert – Dilbeek

Loopbaanbegeleider

Dilbeek

Dilbeek

Hof Ter Mullenstraat 23, 1700 Dilbeek

info@2-evolve.be
0479 76 08 11

ook online coaching is mogelijk

Je professionele leven loopt niet zoals je dat zou willen. Je wilt het graag anders maar weet niet in welke richting te zoeken of hoe dat voor elkaar te krijgen. Vanuit jouw vraag ga ik met je op ontdekking.

Wat doen we:

  • stilstaan bij jouw loopbaancompetenties, talenten, normen waarden
  • de connectie tussen denken en voelen herstellen of bewuster maken (zoeken naar de passie)
  • inzicht vergroten in overtuigingen en blokkeringen
  • helderheid brengen in jouw doelen en dit concreet benoemen
  • stappen naar verandering zetten onder vorm van een loopbaanplan op jouw maat
  • je in jouw kracht zetten voor sollicitaties (hoe stel ik mezelf voor)

Over de coach

Ik ben Chris, verbinder, enthousiasteling, mens- en dierenvriend.  Na een carrière van 29 jaar in de bankwereld als zelfstandig kantoorhouder, koos ik ervoor om te vertragen en op zoek te gaan naar mijn passie.
Ik wil mensen inzicht geven in zichzelf waardoor ze hun innerlijke kracht (her)ontdekken. Zodat ze de moed en veerkracht vinden om vooruit te gaan in het leven en hun dromen en verlangens te realiseren. Simpel gezegd, een contentere mens te zijn.
Zo werd ‘Omwentelcoach’ geboren. Ik volgde verschillende opleidingstrajecten en mag me vandaag loopbaan- en oplossingsgerichte coach noemen. Je kan bij mij terecht voor loopbaancoaching met of zonder de loopbaancheques van VDAB. Deze vorm van coaching richt zich vooral op thema’s uit de werkomgeving, zoals stress, welzijn op het werk, moeilijke communicatie tussen collega’s of met de leidinggevende, balans werk-privé, loopbaankeuzes, en zoveel meer.

Wat mag je van mij verwachten?

Mijn lange ervaring uit de bedrijfswereld, als zelfstandige, als manager en klantenadviseur kleurt mijn aanpak als coach. Deze is zowel resultaatsgericht als empathisch. Ik motiveer je om in de actie te stappen. Ik werk graag met oefeningen en tools om jou te laten nadenken. Ik ben deskundig, respectvol en betrokken.
Mijn zachte IK is erg intuïtief. Ik stel diepgaande vragen die je aanzetten tot reflectie over wat jou onderliggend drijft of in de weg zit. Carefrontation ga ik niet uit de weg. Dit alles op een directe maar zachte manier, op jouw tempo. Mijn doel is om jouw balans zoveel mogelijk te herstellen of te verhogen zodat je levensgeluk vergroot.

Mijn praktijk ligt in Dilbeek en is vlot bereikbaar met de auto, bus of fiets. Parking vind je voor de deur. Het is een aangename ruimte, rustig gelegen, die uitnodigt tot fijne diepgaande gesprekken.