Annelies Colpin – Brussel

Loopbaanbegeleider | Trainer | Engager

Verhalen. Ik hou ervan. Door en door. In gesprekken hoor ik automatisch sterktes en passies en ben ik oprecht ontroerd wanneer mensen de hoofdauteur worden van hun verhaal. Telkens opnieuw.

Loopbaancoach, trainer, engager. In alles wat ik doe, bied ik handvaten aan om mensen te helpen hun professionele levens te ontwerpen, te identificeren waar ze meer van willen, of minder, of gewoon anders, en dit volledig in lijn met hun talenten, vaardigheden, waarden en drivers.

Ik beschouw mijn eigen loopbaan als een continu ‘work in progress’. Een gradueel en bewust ontdekken van verhaallijnen. Ik put met plezier uit mijn ervaring als HR consultant, docent, career counselor en coördinator; en verweef mijn kennis van bedrijfspsychologie, toegepaste positieve psychologie, creatieve therapie en mindfulness in elke interactie.

Resultaat? Een unieke manier van loopbaan(her)ontdekking waarin talenten worden benoemd, belemmerende gedachten met mildheid worden aangepakt, en de weg van de ratio wordt aangevuld met hier en daar een creatieve uitdaging. Om een duidelijk zicht te krijgen op jezelf en je doelen, moet je namelijk regelmatig eens van perspectief veranderen.

Ikzelf doe dat o.a. door ondersteboven de wereld te bewonderen in yoga, al spinnend in dans, of vanuit onze hangmat met mijn blik op de sterren. Samen met mijn man en kat bruis ik mee met Brussel.

Regio: Brussel

Regio: Brussel

Werfstraat 17 – 1000 Brussel

info@2-evolve.be
0475 32 46 53