Tessa Lagey – Wemmel

Loopbaanbegeleider | Integratief Coach | Executive Coach | Trainer

Gedurende meer dan 20 jaar was ik actief als HR manager/HR director in grote bedrijven, waar ik verschillende teams leidde en hands-on coaching & change management ervaring opdeed. Ik werd Licentiaat Bedrijfs- en Experimentele Psychologie in 1991 en haalde een MBA in 1994.

Intussen volgde ik bijkomende opleidingen, die zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als mijn werk ondersteunden. Ik studeerde onder meer af als Psychotherapeut in 2002 en als Professional Coach in 2014. Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk bij mij thuis in Wemmel.

Mijn manier van werken is gegroeid vanuit een brede interesse in diverse disciplines en gebaseerd op jarenlange studie, praktijk- en levenservaring.

Ik ben getrouwd en mama van een tienerzoon. In mijn vrije tijd houd ik van yoga, zingen, creatief koken, zeilen en gezellig samen zijn met vrienden.

Regio: Wemmel

Regio: Wemmel

Sleedoornlaan 8 – 1780 Wemmel

tessa@2-evolve.be
0477 49 66 78

ook online coaching is mogelijk

Ik heb de loopbaanbegeleiding ervaren als een onbetaalbaar geschenk: iemand aan je zijde hebben met ongelooflijk waardevolle kennis van zaken, die sensitief en intelligent met jou zoekt naar mogelijkheden en je sterkt om zelf aan de slag te gaan en verder te kunnen. Deze verrijkende ervaring zal blijvend impact hebben in mijn leven.

Sofie O.