Tessa Lagey – Wemmel

Loopbaanbegeleider | Integratief Coach & Psychotherapeut | Psycholoog

Ben je er klaar mee… met hoe je job en je leven nu lopen? Is het tijd voor verandering maar weet je niet wat en hoe? Dan kan je bij mij of één van mijn collega’s terecht voor loopbaancoaching. In die 7 uur kunnen we al heel veel helderheid creëren.

Tegen welke vraag je ook aan loopt : als het antwoord simpel was, dan had je het al gevonden. Soms heb je iemand nodig tegen wie je je verhaal kan doen en die jou de vragen stelt die je tot inzichten brengen. Iemand die je helpt om de gap duidelijk te krijgen tussen hoe de dingen zijn en hoe je zou willen dat ze zijn en die je motiveert om tot actie te komen.

Gedurende meer dan 20 jaar was ik actief als HRM/HRD in grote bedrijven, waar ik verschillende teams leidde en hands-on coaching en change management ervaring opdeed. Ik ben psycholoog en haalde een MBA in 1994. Intussen volgde ik bijkomende opleidingen, die zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als mijn werk ondersteunden. Sinds 2014 heb ik een eigen praktijk bij mij thuis in Wemmel, voor coaching en therapie.

Ik ben getrouwd en mama van een tienerzoon. In mijn vrije tijd houd ik van yoga, zingen, koken, zeilen en gezellig samen zijn met vrienden.

Regio: Wemmel

Regio: Wemmel

Sleedoornlaan 8 – 1780 Wemmel

tessa@2-evolve.be
0477 49 66 78

ook online coaching is mogelijk

Ik heb de loopbaanbegeleiding ervaren als een onbetaalbaar geschenk: iemand aan je zijde hebben met ongelooflijk waardevolle kennis van zaken, die sensitief en intelligent met jou zoekt naar mogelijkheden en je sterkt om zelf aan de slag te gaan en verder te kunnen. Deze verrijkende ervaring zal blijvend impact hebben in mijn leven.

Sofie O.