Gerda Devos – Niel | Lier | Boom

Loopbaanbegeleider – Rouwcoach

Je professionele leven loopt niet zoals je dat zou willen. Je wilt het graag anders maar weet niet in welke richting te zoeken of hoe dat voor elkaar te krijgen. Vanuit jouw vraag ga ik met je op ontdekking. Wat wil je echt en wat houdt je tegen om te komen waar je zijn wil? Dan gaan we kijken naar de richting of de nieuwe manier die jou past om je wens tot je realiteit te maken.

Op deze boeiende reis ben ik je graag tot gids. Dat is het professionele pad waarop ik me thuis voel.

Over de coach

In mijn eigen zwerftocht bewandelde ik verschillende professionele paden. Na 8 jaar in mijn oorspronkelijke vak als productontwerper, verruilde ik de tekenprogramma’s voor het werken met mensen. Eerst in een technisch commerciële functie, vervolgens in rekrutering en in begeleiding van werknemers na een ontslag.
Zo ontdekte ik gaandeweg hoe mensen begeleiden om de eigen kracht te ontdekken en te zien hoe zij deze vervolgens inzetten in hun bezigheden mij enorme voldoening schenkt.

Ik hou ervan om ook mezelf steeds te blijven ontwikkelen. Wat mij daarbij helpt zijn heldere kaders, ervaringsgerichte oefeningen en het gebruik van beeldtaal. Dat is ook hoe ik werk in mijn praktijk. Ik merk dat inzichten zo makkelijker opgepikt worden en integreren. Ik ben breed opgeleid én ook specifiek geschoold in Transactionele Analyse, NLP, systemisch kijken, begeleiding van rouw en verlies, natuurcoaching.

Mijn cliënten vertellen mij dat ik voor hen als een bron ben van inspiratie en rust. Een aanwezige luisteraar. Ik geloof in mogelijkheden en dat je krachtiger bent dan je denkt. Ik steek je aan met mijn enthousiasme en creativiteit.

In mijn vrije tijd vind je mij op stap in de natuur, proevend van cultuur of van lekker eten samen met vrienden of familie. Daarnaast hou ik van lezen en dagdromen, van mooie dingen creëren.

Regio: Niel, Boom & Lier

Regio: Niel, Boom & Lier

Keizerstraat 67, 2845 Niel

info@2-evolve.be
0478 25 03 03

ook online coaching of in de natuur is mogelijk