Aïda Sels – St-Job-in’t-Goor

Loopbaanbegeleider | Stress,Burnout Coach | Systhemisch coachen

Waar kom je vandaan en waar wil je naar toe? Wat vind je echt leuk en zinvol om te doen? Waar ben je goed in en waar kom je het best tot je recht? Hoe zorg je ervoor dat je werk past bij de rest van je leven? Hoe kan je jouw wensen realiseren? Wat is uiteindelijk je droomjob en hoe vind je die? Wat is je volgende stap?

In ieders loopbaan ontstaat er op een bepaald moment de behoefte om hier bewust bij stil te staan en een plan te maken voor de toekomst.

Via systematische begeleidingen zoeken we samen naar manieren om je eigen loopbaanmogelijkheden en -wensen te realiseren. We brengen in kaart: Wie ben je? Wat wil je? Wat zijn je talenten? Op basis hiervan bepalen we een aanpak om je doelen te bereiken.

Lichaam en geest gaan hand in hand. Wanneer je lichamelijke klachten hebt, voel je je mentaal ook niet goed. Maar ook omgekeerd. Wanneer je je mentaal niet in evenwicht voelt, ervaar je snel lichamelijke klachten. We benaderen dit holistisch. Het is altijd én/én.

Ik werk graag met je samen, om je te helpen de persoon te worden die je kan en wil zijn.

Over de coach

In 2007 rondde ik mijn studies psychologie af, daarna haalde ik mijn diploma van leraar/trainer. Vervolgens specialiseerde ik mij in preventie en behandeling van stress- en burn-out coaching en loopbaanbegeleiding.

Mijn passie is om mensen te helpen groeien tot de beste versie van zichzelf, om elke dag te kunnen genieten van wat ze doen.

Regio: Sint-Job-in-'t-Goor

Regio: Sint-Job-in-'t-Goor

Fazantenhoek 5 - 2960 Sint-Job-in-‘t-Goor

info@2-evolve.be
0479 28 23 50

Ik was meteen onder de indruk van Aïda door haar professionele en positieve houding. Ze is met mij doorheen een traject gegaan, waar ik meer over mezelf te weten ben gekomen. Ze gaf me de juiste tools en tips om succesvol mijn nieuwe baan te vinden. Ik heb Aïda dan ook meteen aangeraden bij mensen in mijn omgeving.

G. Adriaenssen

Ik heb al een aantal coaches bezocht die mij in beperkte mate konden helpen, maar Aïda, you got it all! Wat het probleem dan ook wel mag zijn, jij zorgt steeds voor de juiste mindset om er weer tegenaan te gaan. Voor je het beseft, boek je al resultaten. Bedankt om een steentje bij te dragen aan mijn zelfontplooiing. Je bent enorm goed in wat je doet. 

T. Van Ginneken