Nadia Dehondt – Oostende

Loopbaanbegeleider | Trainer Verbindende Communicatie | Communicatie Coach

Eén van mijn grootste passies is om bij te dragen aan de groei van de komende generatie en dat doe ik nu al 30 jaar vanuit mijn job als leraar.

Vermits de wijze waarop we communiceren voor een groot deel de kwaliteit van ons leven bepaalt, ging ik daarmee aan de slag in de klas. Vanuit mijn frustratie over de vele “actie-reactie” gesprekken en het “snel oordelen”, ging ik steeds verder zoeken naar methodes om boodschappen helder over te brengen en om connectie te ervaren.

Toen ik de verbindende communicatie ontdekte, ging er een wereld voor mij open. Deze methode biedt bij uitstek ruimte om de andere te ontmoeten. Via deze ontwapenend eenvoudige weg is, het mogelijk om tot erkennend contact te komen. Het enige wat nodig is om de ander – partner, collega, kinderen – te ontmoeten is naar de behoeften te gaan.

Met als belangrijkste thema’s verbindende communicatie, verbinden vanuit behoeften, karakterstructuren, bio-dynamica en ademwerk, bouwde ik mijn training en coaching praktijk op. De voorbije jaren spitste ik mij toe op verbinding tussen volwassenen en binnen teams.

Ik hou ervan om bij mensen de vreugde te zien wanneer ze dankzij verbindende communicatie contact kunnen maken met zichzelf en anderen.

Je kan me geregeld vinden op het strand van Oostende om uit te waaien en contact te maken met de natuur. Na de wandeling verwen ik mijn drie kinderen met allerlei gerechten. Voor mijn vrienden maak ik graag tijd vrij om bij te praten en te genieten.

Regio: Oostende

Regio: Oostende

Torhoutsesteenweg 234/1 – 8400 Oostende

info@2-evolve.be 0473 97 51 69