Gina Peeters – Wommelgem

Regio: Wommelgem

Regio: Wommelgem

Hoevenstraat 147 - 2160 Wommelgem

info@2-evolve.be
0475 69 98 67

ook online coaching is mogelijk

Loopbaanbegeleider | Welzijnscoach | Stress & Burnout preventie | Trainer

Haal je geen energie meer uit je job? Heb je al een tijdje het gevoel dat je huidige job niet veel meer toevoegt? Je mist passie, zingeving en goesting om te gaan werken?

We moeten steeds langer werken dus durf je loopbaan in vraag te stellen. Je gelukkig voelen met je professionele leven is daarom van essentieel belang. Het draagt bij tot een algemeen gevoel van tevredenheid, harmonie en rust.

Wanneer jij op de juiste plek zit, je talenten ten volle kan benutten en jij plezier haalt uit je job, dan zal je (weer) bruisen van energie en de ‘positieve flow’ voelen stromen.

Ontdek wat jij belangrijk vindt, wat jouw waarden en talenten zijn, wat jij graag wil ontwikkelen. Ga aan het roer staan van jouw loopbaan en word regisseur van je eigen leven.

Investeren in jezelf en in je groeimogelijkheden is de beste investering die je kan doen. De opbrengst is van onschatbare waarde.

Tijdens loopbaanbegeleiding gaan we samen aan de slag om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Ik begeleid jou in jouw zoektocht naar meer inzichten en zelfkennis, zodat jij vol vertrouwen en met vernieuwde energie aan de slag kan. Het traject wordt afgestemd op jouw noden en verwachtingen. Een stappenplan wordt op jouw maat opgesteld.
Als dat waardevol is, werken we met profiel assessments zoals Tapas (Talenten en Passies) en TeiQue (Emotionele en Positieve Intelligentie als competenties).

Je mooiste momenten liggen daar waar je comfortzone eindigt en je opportunity zone begint.

‘Mijn missie is geslaagd als mensen na een coaching traject vol vertrouwen hun doelen bereiken en/of weten wat ze willen. Wanneer ze trots op zichzelf zijn omdat ze grenzen hebben verlegd, uit hun comfortzone zijn gestapt en zichzelf beter hebben leren kennen.’

De loopbaanbegeleiding bij Gina heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik ben tot de vaststelling gekomen dat het heel belangrijk is dat ik een job kies die enorm aansluit bij mijn talenten en bij wie ik echt ben. Ik ben op dit moment nog steeds zoekende, maar ik voel dat ik binnenkort de juiste job zal vinden. Gina is een fijne, warme persoon, en zeer empathisch. Je voelt je onmiddellijk op je gemak bij haar.

Mayte V.

Gina heeft mij stap voor stap helpen inzien waar ik naartoe wou in mijn loopbaan. Ze wist de juiste vragen op het juiste moment te stellen die me aanzetten tot zelfreflectie. Door haar flexibele aanpak, de tools die ze gebruikt en haar veelzijdige kennis, benadert ze de situatie vanuit verschillende invalshoeken en helpt ze je op een efficiënte manier naar oplossingen. 

Evren

Ik kan deze loopbaan coaching aanraden aan hen die de connectie met hun job (even) verloren zijn. Ik sta nu sterker in mijn schoenen en weet wat me te doen staat. Het is heel fijn te mogen aanvaarden dat het allemaal even niet zo stressvol hoeft te zijn, zolang ik maar vertrouwen heb in mijn eigen kunnen en mijn eigen waarde ken! 

Cindy De Bruyker