Miriam De Rycke – Bassevelde | Gent | Antwerpen

Loopbaanbegeleider | Empowerment

“Be the best version of you.”

Mensen hebben dromen, maar blijven vaak schipperen tussen verlangens en angsten. Hieruit ontstaan patronen. Ik help jou in deze patronen beweging te brengen, zodat je – trouw aan jezelf – je professionele missie voluit kan leven.

Dit doen we door te onderzoeken wat jouw professionele verlangens zijn, maar ook welke onzichtbare kwaliteiten in je schuilen. Samen gaan we aan de slag om je blokkades op te heffen door te werken aan het script waarmee jij naar de wereld kijkt.

In het algemeen begeleid ik iedereen die op een kruispunt in zijn of haar leven staat. Bovendien heb ik ervaring en affiniteit met jongeren, 50 plussers, kansengroepen, artsen en gezondheidswerkers.

Over de coach

Noem mij gerust ervaringsdeskundige op het vlak van loopbaanswitch. Jaren gelden verliet ik de gouden kooi van mijn job om mijn eigen weg te gaan. Ik ging opnieuw studeren en deed drastische aanpassingen in mijn leven.

Vandaag ben ik sociaal ondernemer met praktijkervaring op het vlak van zoeken, kiezen en durven. Mijn credo: het leven is aan de durvers.

Dankzij mijn Bachelor Sociaal Werk en vanuit mijn vierjarige psychotherapieopleiding hanteer ik verschillende methodes om ontwikkelingsprocessen bij mensen te stimuleren. Door mijn achtergrond als psychotherapeut beschikt ik over de nodige tools om dieperliggende blokkades of thema’s aan te pakken en slaag er op die manier in om de vaak de lang verwachte doorbraak te geven in het loopbaantraject van mensen.

Ik werk vanuit een niet-oordelende, empathische grondhouding met focus op empowerment.

Regio: Bassevelde, Gent en Antwerpen

Regio: Bassevelde, Gent en Antwerpen

Bloksheule 5 - 9968 Bassevelde (Assenede)

info@2-evolve.be
0474 35 11 16

ook online coaching is mogelijk