Karin Delaere – Kortrijk

Loopbaanbegeleider | Coach | Psycholoog | Psychotherapeut

Soms weet je het allemaal even niet meer… Misschien loopt het op je werk niet zo goed of heb je nood aan een nieuwe stap in je loopbaan of in je leven en weet je niet direct welke richting je best uit gaat.

Misschien loop je tegen een burn-out aan of heb je andere medische klachten.

Ik ga graag met jou op pad op basis van oprechtheid, respect, zorgvuldigheid en discretie, en bied je een vertrouwelijke omgeving waarin alles besproken en uitgezocht kan worden.

In mijn werk combineer ik graag inzichten en methodes uit het recentste wetenschappelijke onderzoek met mijn levens- en professionele ervaring.

Over de coach

In mijn 30-jarige loopbaan, heb ik me steeds met gedrevenheid en vanuit hart en ziel ingezet. Ik heb op vertrouwelijke basis samengewerkt met mensen op alle niveau’s in een organisatie en heb expertise in Communicatie en Human Resources (Personeel-selectie, assessment, competentiemanagement, change management,…) .

Investeren in groei en ontwikkeling vind ik belangrijk, ook voor mezelf. Daarom heb ik mijn diploma van klinisch psycholoog aangevuld met diverse opleidingen oa. Postgraduaat Vlerick, Situationeel Leidinggeven, Career Counseling, Mindfulness, Coachingopleiding, Psychotrauma & Psychosomatologie en een postgraduaat Gestalttherapie.

Verder ben ik gelukkig gehuwd en mama van 2 volwassen dochters. Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met hen of wandelend aan zee. Ook schilderen, lezen, koken,… vind ik fijn.
Voel je de nood aan ondersteuning of professionele begeleiding, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend verkennend gesprek. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten.

Regio: Kortrijk

Regio: Kortrijk

Sint-Pietersweg 31 - 8510 Bellegem

info@2-evolve.be
0478 28 86 87