An Luyten – Kessel-Lo

Loopbaanbegeleider | specialisatie onderwijs & zorg

Iedereen wordt in zijn loopbaan geconfronteerd met vragen en twijfels. Als loopbaancoach ga ik graag aan de slag met deze vragen.

  • Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen in je job?
  • Wil je meer evenwicht tussen werk en privé?
  • Heb je hulp nodig bij het omgaan met collega’s?
  • Wil je terug genieten van je werk?

We onderzoeken wat er goed gaat en waar je tegenaan loopt. We bekijken wat je graag zou willen bereiken en welke stappen je kan zetten om dit doel te realiseren.

Het doel van loopbaanbegeleiding is zeker niet alleen op zoek gaan naar een andere job. Ik kies voor een aanpak op maat in overleg met jou.

Over de coach

In 1999 studeerde ik af als klinisch psycholoog. Nadien werkte ik 3 jaar in de geestelijke gezondheidszorg. Daarna koos ik voor een job als leraar. In 2010 werd ik mentor-coach voor startende leraren. Ik behaalde het postgraduaat mentoring en coaching en volgde een opleiding life-coaching. Ik merkte al snel dat het coachen van mensen echt een passie is.

Daarnaast ben ik auteur van het ‘spiegelschrift’, een werkboek met reflectieoefeningen voor startende leraren en hun mentor-coach, waarover ik regelmatig workshops geef. Daarnaast sta ik nog steeds met veel enthousiasme voor de klas.

Regio: Kessel-Lo (Leuven)

Regio: Kessel-Lo (Leuven)

Willem Coosemansstraat 119 - 3010 Kessel-Lo

info@2-evolve.be
0496 160 186

Ik heb heel veel gehaald uit de gesprekken met An. Veel meer dan ik op voorhand durfde te verwachten. An zag me zoals ik ben en ze heeft me positief aangemoedigd. De gesprekken hebben heel veel in beweging gebracht. Ik heb weer erg veel plannen en energie. 

Lien, lerares

Als het professioneel even wat minder gaat, twijfel dan zeker niet over loopbaanbegeleiding. Ik beveel dit zeer sterk aan. In mijn geval hielp het enorm dat mijn coach vertrouwd was met het werkveld waarin ik actief ben. Dat vergemakkelijkte de gesprekken en begeleiding en zorgde ervoor dat de doelen haalbaar waren. 

E.V.

Ik heb terug plezier gevonden in mijn werk, waar ik dacht het kwijtgeraakt te zijn. Juist op het moment dat ik dit nodig had.

Kevin Mommaerts

Heerlijk om te kunnen horen dat waar je op vastloop, ook groei kan zijn. Dat je twijfels mogen en dat je eruit kan verder evolueren naar iets anders of iets diepers. An gaf me mijn zelfvertrouwen terug en gaf me het kleine duwtje dat ik nodig had op dat moment om een stap buiten mijn comfortzone te zetten… Ik kan het alleen aanraden!

L.B.