Michèle De Ceuninck – Brugge

Loopbaanbegeleider 

Een loopbaan is geen recht parcours. Onverwachte omstandigheden zijn er elke dag. Verandering vraagt veel energie. Samen zoeken we hoe daarmee om te gaan, hoe uit die transitieperiodes te geraken en nieuwe evenwichten te vinden.

Ik benader je loopbaanvraag niet als een probleem dat moet worden opgelost, maar eerder als een opportuniteit om te gaan kijken waar je sterktes liggen en hoe je die kan en wil inzetten. Elk loopbaantraject is dan ook maatwerk.

Over de coach

In 2004 ben ik begonnen als imago coach, werkend met klanten aan hun zelfvertrouwen, uitstraling, eerste indruk, spreken in het openbaar, …

Sinds 2007 ben ik actief als lifecoach en sinds 2013 ben ik bovendien facilitator in change management volgens de “Appreciative Inquiry” methode, in het Nederlands ook vertaald als “Waarderend Onderzoek”.

Daar waar de klassieke benadering van problemen is dat men op zoek gaat naar oplossingen, zullen we in “Appreciative Inquiry” focussen op sterktes, op zoek gaan naar wat wél al goed werkt en waar nog meer sterktes kunnen gecreërd worden. Deze methode pas ik ook toe in individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

 Andere activiteiten van Michèle dan loopbaanbegeleiding vind je ook terug op : https://pivota.be

Regio: Brugge en omgeving

Regio: Brugge en omgeving

Predikeherenlei 12 - 8000 Brugge

info@2-evolve.be
0496 436 476

ook online coaching is mogelijk