Sybil Barsamian – Wilrijk

Loopbaanbegeleider | Career Future Proof Coach | Mediator |Trainer

Communicatie en geweldloze communicatie in het bijzonder, innovatie in bedrijven, wederzijds begrip en authenticiteit zijn thema’s die me erg aanspreken. Ik bied steeds een begeleiding aan in de context van je behoefte en vraag en baseer mij onder anderen op de principes van verbindende communicatie, aangevuld met inzichten en praktijkervaring.

Ik reik nieuwe invalshoeken aan die je op professioneel en persoonlijk vlak de nodige energie geven. Met mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van werkzoekende en werkende personen, zet ik mensen iedere dag op weg. We gaan samen op zoek naar de job die aansluit bij je persoonlijkheid, je drijfveren en je talenten.

Over de coach

Na mijn studies in Toegepaste Psychologie studeerde ik onder meer ook af als Psychotherapeut en Familiale en Sociale Bemiddelaar. Na eerst een aantal jaren in de bedrijfswereld, ben ik sinds 18 jaar actief als zelfstandig therapeute, loopbaancoach, Career Future proof Coach en Outplacement Consultant. Ik werk zowel met groepen als individueel en geef trainingen voor diverse organisaties rond thema’s als verbindende communicatie, zelfontwikkeling, arbeidsmarkt en efficiënt solliciteren aan de hand van je succesverhalen.

Ik ben tweetalig en kan dus zowel in het Nederlands als in het Frans begeleiden. In mijn vrije tijd houd ik van yoga, reizen, kunst en architectuur, meditatie en gezellig samen zijn met vrienden.

Regio: Wilrijk (Antwerpen)

Regio: Wilrijk (Antwerpen)

Laarstraat 81 – 2610 Wilrijk

info@2-evolve.be
0475 580 900