Eva Pareyn – Brussel

Loopbaanbegeleider | Body, Mind & Soul Coach |Trainer

Sinds 2003 draait mijn werk en leven rond persoonlijke groei en het begeleiden van mensen in hun professionele zoektocht, ontdekken van waarden en talenten en het exploreren van hun levensmissie.

 

Over de coach

Mijn tijd, liefde en passie steek ik in mijn werk: workshops geven, doceren van het vak ‘Selfmanagement’ aan de Erasmus Hogeschool Brussel, bedrijfs- en privécoaching.

Ik studeerde af als kinesitherapeute en osteopate en focuste hierna op Business coaching (PCC geaccrediteerd), Conflict-coaching, NLP-master, Insights, Systemische werk en Trauma transformatie. Sinds 2008 heb ik bij Trainings- & Coachingsquare mensen opgeleid in coachingsprogramma’s, communicatie met impact, leiderschapsstijlen etc. Sinds 2008 heb ik ook ervaring als coach binnen bedrijven rond diverse thema’s: waardengericht coachen, talent development, conflict coaching, team coaching, nieuwe job oriëntering etc.

Mijn eigen persoonlijke proces heeft me gemaakt tot wie ik nu ben als vrouw, als partner, als moeder, als vriendin, als coach. Ik houd er van om mensen, jong en oud, te inspireren. Doortastend, warm, authentiek, gedreven en met humor laat ik mensen reflecteren en andere perspectieven of opties exploreren. Door middel van diepgaande vragen komt datgene aan het licht wat je weghoudt van het behalen van resultaten. Het begeleiden van mensen zowel binnen bedrijven als daarbuiten is altijd mijn missie geweest.

Regio: Brussel

Regio: Brussel

Hoogstraat 141 – 1000 Brussel

info@2-evolve.be 0497 54 55 54