Audrey Polak – Grimbergen & Strombeek

Loopbaanbegeleider

Ben je op zoek om je leiderschapsstijl te versterken of heb je de wens om een leider te worden? Wil je een grotere impact hebben op het welzijn van je team en de bedrijfsresultaten, terwijl je ook goed voor jezelf zorgt? Misschien ben je een senior executive die de vrouwelijke energie in de directiekamer wil versterken en haar plek aan de tafel wil verzekeren. Of ben je een leider die streeft naar een balans tussen de menselijke aspecten en de zakelijke kant van leidinggeven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wie ben ik?

Sinds 2006 begeleid ik mensen in hun loopbaan, met een focus sinds 2016 op leiders die willen groeien in hun rol. Mijn passie ligt in leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei. Naast mijn certificering als coach bij het ICF (PCC niveau met meer dan 1800 uur ervaring), blijf ik mijzelf ontwikkelen.
Ik investeer graag in nieuwe opleidingen en technieken om jouw coachingstraject zo effectief mogelijk te maken. Mijn natuurlijke empathie en nieuwsgierigheid combineer ik met openheid en directe communicatie, waardoor jij je bewust wordt van je krachten en potentieel.

Regio: Grimbergen & Strombeek

Regio: Grimbergen & Strombeek

Meisestraat 93 A /b0101 te 1853 Grimbergen

info@2-evolve.be
0484 89 74 74