Executive coaching

Ontwikkel jezelf als leidinggevende

Als manager, zaakvoerder of director sta je geregeld voor complexe uitdagingen.  Wij zijn je klankbord en helpen je de juiste beslissingen te maken.

Je vragen kunnen handelen rond specifieke uitdagingen waar je vandaag mee te kampen hebt in je rol of met je team, zingeving, richting, conflict, moeilijke keuzes, lastige patronen.

  • Je wil het beste voor je team en je organisatie, maar hoe geef je dit vorm?
  • Hoe kan je een (nog) sterkere leider worden en vanuit je kracht anderen inspireren om samen iets groots te verwezenlijken?
  • Door je inzicht te verhogen in mensen, kan je ingrijpen om de samenwerking in je team(s) te verbeteren zodat elkeen productiever en gelukkiger wordt.
  • De omgevingsstress neemt alsmaar toe en ook jij moet de druk op de ketel houden… hoe doe je dit zonder dat de ketel ontploft?
  • Je krijgt allerhande uitdagingen voorgeschoteld in je job en in je leven en hoe combineer je dit en stel je de (voor jou) juiste prioriteiten?
  • Je staat voor belangrijke keuzes en zoekt een klankbord: iemand die je begrijpt, die zelf ook directie functies heeft ingevuld in een uitdagende corporate omgeving.

Je coach vertrekt vanuit je coachingvraag en begeleidt je op je zoektocht. Je krijgt concreet advies én de mogelijkheid om te groeien, zodat je goed beslagen ten ijs komt voor je volgende uitdaging, wat jou toelaat om terzelfdertijd te groeien in je leidersrol en als mens.

 

#leiderschap #inspiratie #klankbord #richting #moeilijkekeuze #integriteit

Vraag je kennismakingsgesprek of afspraak aan

Nieuw veld

2 + 15 =